Op zoek naar een (vakantie)huis in het midden van Frankrijk? Hieronder vindt u een overzicht van diverse huizen en boerderijen in de departementen Allier (03), Creuse (23), Puy-de-Dôme (63) en Saône-et-Loire (71). Ik ben geen makelaar, geen bemiddelaar, geen handelaar. Wij wonen alweer een aantal jaren in het midden van Frankrijk en mensen in onze omgeving hebben mij benaderd om hun huis via internet te koop aan te bieden. U kunt dus rechtstreeks contact krijgen met de eigenaar van een woning.

Verkocht! €95.000
Longère omgeving Saint-Eloy-les-Mines (Allier 03)

Op 12 kilometer afstand van Saint-Eloy-les-Mines in het departement Allier ligt deze prachtig gelegen typische langgevel-boerderij. Een fermette gebouwd omstreeks 1900. Het oude woonhuis is bewoonbaar maar moet wel flink opgefrist en aangepast worden aan de hedendaagse woonwensen. Het heeft 66 m2 bewoonbaar oppervlak maar dit kan flink uitgebreid worden door de zolder bij het woonhuis te betrekken. Tevens is er een kelder. Aangrenzend aan het woonhuis bevind zich een grote schuur van 160 m2. Prima mogelijkheid voor uitbreiding voor meer leef- of gastenruimte. Tevens zijn er meerdere opstallen in de vorm van diverse kleine schuurtjes, een veestal, een oude waterput, een authentieke four à pain (broodoven). Ook een garage en een hangar zijn aanwezig. Deze geheel vrijgelegen fermette ligt op een prachtige kavel van 5000m2 en heeft een magnifiek uitzicht. Brood, wijn en bier op 3 kilometer en op 12 kilometer een grotere plaats met alle voorzieningen.

Verkocht! Vraagprijs: €95.000,-

Neem voor meer informatie contact op met huiskopeninfrankrijk@gmail.com

Klik op het envelopje hieronder om deze advertentie door te sturen naar iemand die misschien ook geïnteresseerd is in deze advertentie.