Op zoek naar een (vakantie)huis in het midden van Frankrijk? Hieronder vindt u een overzicht van diverse huizen en boerderijen in de departementen Allier (03), Creuse (23), Puy-de-Dôme (63) en Saône-et-Loire (71). Ik ben geen makelaar, geen bemiddelaar, geen handelaar. Wij wonen alweer een aantal jaren in het midden van Frankrijk en mensen in onze omgeving hebben mij benaderd om hun huis via internet te koop aan te bieden. U kunt dus rechtstreeks contact krijgen met de eigenaar van een woning.

Verkocht! €81.000 €99.000 €107.000 €127.500
Petite fermette omgeving Clugnat (Creuse 23)

Vlakbij Clugnat in de Creuse vind je deze prachtig gerenoveerde kleine fermette. Alle authentieke elementen zijn bewaard gebleven. Het geheel is met smaak verbouwd. Gelegen in een piepklein gehuchtje in het prachtige bergachtige gebied rondom Clugnat nabij Boussac. Het eerste huis heeft één slaapkamer, een badkamer, een woonkamer, kelder en een leefkeuken. Het tweede huis heeft een woonkeuken, badkamer en twee slaapkamers. Verder is er nog een grote schuur en zijn er een aantal kleine opstallen. Voor en naast het huis gelegen bevindt zich de tuin van 571 m2. Het huis is direct bewoonbaar en het tweede huis is perfect geschikt voor eventueel gîteverhuur of gastenverblijf.

Vraagprijs: Verkocht! €81.000 €99.000 €107.000 €127.500,-

Neem voor meer informatie contact op met huiskopeninfrankrijk@gmail.com
Klik op het envelopje hieronder om deze advertentie door te sturen naar iemand die misschien ook geïnteresseerd is in deze advertentie.